Private dining

De naam zegt het al: Voor al uw privé feestjes hebben wij een sfeervolle ruimte ingericht met open haard, loungezitjes en een privé bar met barkeeper. De ruimte is via een mooie trap met een glazen plafond en een prachtige kroonluchter te betreden. U kunt er met een gezelschap dineren of een feestje geven tot 50 personen.  Wij denken graag met u mee en nodigen u van harte uit deze ruimte eens te komen bekijken.

High tea of high wine, ( een nieuwe culinaire trend in horecaland)   

Onze high tea is wijd en zijd bekend om zijn uitgebreide keur aan zoete en hartige lekkernijen. We hebben een standaard high tea of een luxe high tea voorafgegaan door sprankelende  ‘bubbels’.  Nieuw op de kaart is onze high wine. U proeft dan drie verschillende wijnen in combinatie met daarbij behorende gerechtjes. Een hele belevenis om te proeven hoe de wijnen de gerechtjes versterken en beïnvloeden.  Er wordt een  mousserende wijn, een witte en een rode wijn geserveerd met koude en warme hapjes. Uw smaakpapillen worden gestreeld en geprikkeld, ook hiervoor geldt  vroegtijdig boeken om teleurstelling te voorkomen. De combinatie met de wijnen kan in overleg aangepast worden. 


Koffie tafel: 

Kopje soep van de dag, vervolgens serveren wij diverse broodsoorten met 3 soorten beleg op tafel. Koffie en thee is inclusief.

€ 14,50 euro p.p.. Supplement: Kroket € 2,-, Supplement: Huzarensalade € 3,75


Buffetten

Van stamppotbuffet tot ons parade paardje het luxe Trix-buffet. Onze buffetten zijn bijzonder geschikt voor personeels- en familiefeestjes. Mail ons voor meer informatie.

 

Walking-dinner

Een walking dinner is een compleet diner dat bestaat uit kleinere gerechtjes waarbij u niet gebonden bent aan uw zitplaats aan een tafel. Deze vorm van dineren is tegenwoordig erg populair bij bedrijfsfeesten of personeelsuitjes. U komt bij een walking dinner op een gezellige manier in contact met verschillende collega’s, omdat u niet de hele avond op dezelfde plek aan tafel hoeft te zitten.

 

Receptie

Arrangementen:

Receptiearrangement  (1,5 uur): € 13,50 p.p.

- Onbeperkt bier/fris/wijn/koffie en thee.

- Inclusief warme-, koude hapjes en nootjes.

       

Receptiearrangement B (1,5 uur): € 15,50 p.p.

- Onbeperkt bier/fris/wijn/koffie en thee.

- Inclusief warme-, koude hapjes en nootjes.

- Inclusief 3 luxe hapjes.

 

Verjaardagsarrangement (1,5 uur): € 21,00 p.p.

- Onbeperkt bier/fris/wijn/koffie en thee.

- Inclusief warme-, koude hapjes en nootjes.

- Inclusief 2 luxe hapjes en een minisandwich.

- Inclusief Petit four (inclusief luxe gebak ipv Petit four suppl €1,-).

 

Supplementen

Petit four: € 2,95

Luxe gebak € 3.95

Luxe hapje € 1,50

Mini sandwich € 3,00